Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Croissantos nyakpárna

2018. június 29. - FuraTermék

A mopszos párna, vagy a gerenda formájú párna bemutatását követően egy újabb pihenést támogató segédeszközt fedezünk fel - éhesszájúak ezúttal fokozott előnyben!

patko_alaku_croissant.png

Irány tehát az ágy, és pihentessük le a nap folyamán megfáradt fejünket a croissantos párnánkon.

Sokak számára elképzelhetetlen a reggel egy bögre forró (lehetőleg Kopi Luwak-os) kávé valamint egy finom croissant nélkül. Mai posztunk furcsa termékének használói azonban az estéket, éjszakákat és a szintén kellemes délutáni szundikat nem tudják elképzelni anélkül, hogy ne egy croissantra dőlnének le.

croasson1.jpg

Mivel de facto croissant formája van, kedvenc párnánk körbeöleli nyakunkat, pihentetve a hatalmas tudás miatt súlyos fejünk megtartásában elfáradt nyakizmainkat.

croasson21.jpg

Pihe-puha péksütemény

Rárakni a fejed: élmény.

Arra azért vigyázni kell, hogy a croissantra fogékony házi kedvenceink (főleg, ha egy bernáthegyi kutyáról van szó) ne nézze élelemnek, mert ezen péksütemény elfogyasztása súlyos gyomorrontást okozhat.

product-image_892c718d-67ec-43a1-8ebc-a5a750ceaad8_grande.jpg

Jó étvágyat azaz miket is írunk: jó pihenést!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása