Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Guruló cipők

2019. augusztus 23. - FuraTermék

A gyümölcsös cipőket bemutató posztunk után visszatérünk a lábbelik világába - mai írásunkban a gurulós változatot fedezzük fel.

big_1208709.jpg

Nem, nem a görkorcsolyáról van szó. 

Szóval adva van a hagyományos cipő, amely már önmagában komoly mobilitást ad a lábunknak - hiszen csak nem kell mezítláb menni a forró betonon, vagy adott esetben a kavicsos földúton, s védőpajzsot jelent mindenféle, khm, biológiai eredetű aknával szemben (már ha érthető, hogy mire célzunk).

25509948_xxl-910x1155.jpg

Viszont mi lenne, ha a cipő sarka alá apró görgőket szerelnénk, megkönnyítve ezzel a haladást az egyszeri fogyasztó számára? - tette fel az egyáltalán nem költői kérdést a guruló cipő feltalálója, s már készen is volt mai furcsa termékünk prototípusa.

letoltes_12.jpg

Elég a sarkunkra állnunk, és már repülhetünk gurulhatunk is tovább.

Mint minden furcsa termék esetében, így a guruló cipőknél is megállja helyét az állítás, miszerint dizájn tekintetében annyiféle akad, mint égen a csillag (férfi és női kivitelben egyaránt).

heelys_hurricane_gurulos_cipo_7225_2.jpg

Szerencsére az élelmes feltalálók gondoltak a görgő elhasználódására, így a cipő mobilitását lehetővé tevő segédeszköz cserélhető, ha a szükség úgy kívánja (valószínűleg a görgő a cipő árának háromszorosáért szerezhető be, így jobban megéri új cipőt venni - nyugi, ez csak a kisördög volt a lelkünk mélyéről, olyan nincs, hogy az alkatrész drágább legyen, mint maga a termék).

he100426.jpg

És ami a legfontosabb: természetesen világító változatban is elérhető a guruló cipő - biztosítva ezzel a "furcsa termék a furcsa termékben" szituációt.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása