Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Banános válogatás

2019. szeptember 20. - FuraTermék

Miután blogunkon már megismertük a banánszeletelőt és a banánérlelő állványt (a banántartó dobozról nem is beszélve), újra nekirugaszkodunk az egyik legkedveltebb déligyümölcsnek - pontosabban az általa ihletett furcsa termékeknek.

banan-900x900.jpg

Mai írásunkban a hosszú kihagyást követően nem is egy, nem is kettő, hanem rögtön három, banánhoz kapcsolódó furcsa terméket mutatunk be a Tisztelt Olvasóközönségnek. Nem, a Pizsamás Banánokról ma nem lesz szó. Katt a "Tovább" gombra!

Furcsa banán-körképünket rögtön egy igazi különlegességgel kezdjük, ami nem más, mint a banán formájú gyertyatartó.

banangyertyatarto.jpg

Mivel napjainkban (amikor az elektromosság a háztartások többségében már megtalálható és megbízható fényforrást biztosít) a gyertya már inkább dekoráció vagy éppen romantikus esték kelléke, ezért lehetett gondolni az ízléses különleges gyertyatartók létrehozására is.

Valljuk be: egy déligyümölcsről (ami egyébként a világ legnagyobb egyszikű, lágyszárú növénye) formázott gyertyatartónál kevés dolog lehet "különlegesebb".

banangyertyatarto2_1.jpg

Mielőtt még felocsúdhatnánk a banános gyertyatartó okozta sokkból, rögtön ismerkedjünk meg mai posztunk második főszereplőjével, a banán formájú persellyel...

9a434103334f07fd45069114166ac747-bananos-snoopy-persely.jpg

...pontosabban a banán formájú persellyel, aminek a tetején egy vidám Snoopy kutya pihen, várva az újabb adag alamizsnát (vagyis inkább elraktározni való pénzügyi tartalékot). 

171599.jpg

Mint az a fenti képen is látható, nem csak Snoopy-s-banános persely kapható ám a piacon...

Miután nem kicsit kedveztünk a banánt és Snoopy kutyát és még a pénzgyűjtést is imádó olvasóinknak, gyorsan be is mutatjuk posztunk harmadik furcsa termékét:

banonos-tolltarto-003.jpg

Egy banán formájú tolltartónál már csak egy tolltartó formájú banán igazi banán lehet menőbb, gondolhatják a sárga finomságért rajongó iskoláskorúak.

Vagy nem.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása