Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Star Trek-szappanok

2019. október 18. - FuraTermék

Miközben blogunkon már több alkalommal foglalkoztunk a Csillagok háborúja-univerzummal, egyszer sem érintettük a bő tíz évvel korábban Gene Roddenberry által megalkotott Űrszekerek (Star Trek) világát, amiért most kérünk elnézést.

picard-facepalm.jpg

Hogy némileg pótoljuk a lemaradást, a "Tovább" gomb után megismerkedünk a Star Trek-szappanokkal.

61ajcw654cl_sx466_1.jpg

Az első képen rögtön a Föderáció legendás kapitánya, a francia származású Jean-Luc Picard néz vissza ránk egy szappanos dobozról. Az egyébként angol színész (Sir Patrick Stewart) által megformált karakter mögött különleges formájú szappanok egész armadája vár ránk.

Méghozzá a kapitány kedvenc teájának, az Earl Grey-nek az illatával!

2ccd001b7e7ff316135a1a5350260576_1.jpg

Persze nem csak Picard-szappan kapható a piacon, hanem Csillagflotta-kitűzős, csillaghajós, de még a vulkáni köszöntést megformáló szappan is, hogy a rajongótábor lehető legnagyobb része által támasztott igényeknek megfeleljen a kínálat.

il_794xn_1021315236_rhs2_1.jpg

És akkor a Borg-kockás szappanról még nem is ejtettünk szót - valószínűleg ennél többet nem is fogunk.

startrek4_1_1.jpg

A Csillagflotta-kitűzős szappanokból egész széria érhető el, különböző szín- és illatkombinációkkal, de a lényeg mindegyik esetében közös: széppé és tisztává varázsol minket, mielőtt ledőlnénk a kanapéra megnézni a legújabb Star Trek-epizódot vagy filmet.

Itt a vége, fuss el véle!

Hosszú, eredményes életet!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása