Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Péniszpárnák

2019. október 25. - FuraTermék

Jó néhány héttel ezelőtt bemutattunk nektek néhány cicis furcsa terméket - az egyenjogúság keretében úgy dukál, ha az ellenkező nem egy diszkrét pontjának furcsa feldolgozását is elétek tárjuk (és nem csak egy hátizsák formájában vagy a fagyos Izland egyik múzeumában).

tmg-article_default_mobile.jpg

Szóval nézzünk szét a péniszpárnák világában!

Mai posztunk tartalma egyesek számára felkavaró lehet - és alapvetően a 18. életévét betöltött korosztályok számára készült, ezért kérjük, ennek figyelembevételével kattints a "Tovább" gombra. 

Köszönjük!

Szóval adva van a férfi szaporítószerv, amely nem egy (és nem két) kultúrában a termékenység szimbóluma, a fejlett nyugati világ kissé szégyenlős hétköznapjaiban viszont takargatnivaló testrész. Ennek megfelelően azon embertársaink, akik nem rendelkeznek vele, hosszú ideig (a párkapcsolatokat nem számítva) csak elvétve találkozhattak vele (hacsak nem tettek kirándulást a szerelem földjén), de kellően elmés vállalkozók plüsspárna formájában biztosítottak széles hozzáférést a péniszhez.

A kellően hosszúra nyújtott és szemtelenre sikeredett bevezetést követően nézzük is a képeket!

pierre-the-penis-pillow_34869.jpg

Szolidabb verzió a "Pierre the Penis" névre hallgató párna, amely tömzsi kialakításával akár kényelmes fejtámaszként is funkcionálhat...

s-l640.jpg

...vagy éppen vezető tagja lehet egy egész pénisz-családnak (úristen, nem gondoltuk, hogy egyszer ezeket a szavakat egymás után fogjuk legépelni), mint ahogy a fenti, mosolygós hölgy bemutatóján is látható.

Tippünk szerint a hölgy sem gondolta, hogy egyszer péniszpárnák reklámarca lesz, valószínűleg ezért nem túl őszinte a mosolya...

images_3.jpg

Persze a piac biztosította a hétköznapi vásárlók számára a hagyományosabb kinézetű péniszpárnákat is.

jumbo-penis-body-pillow-640x533.jpg

Egyedülálló hölgyek vicces kedvű barátnői talán életveszély nélkül lephetik meg a másikat egy péniszpárnával - az extra méretűt még meg is lehet [cenzúrázva] és [cenzúrázva] ölelni.

candice-guo-plush-toy-stuffed-doll-adult-breast-bubby-mamma-penis-genitals-shape-sofa-pillow-cushion-slipper-funny-birthday-gift-movies-tv-jgf0.jpg

Ha pedig párkapcsolatban élünk, a péniszpárnát nyugodtan megvehetjük szettben néhány cicis párnával, hogy este ne legyen veszekedés, csak és kizárólag Kámaszútra-gyakorlás.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása