Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Yoda-hátizsák

2020. május 08. - FuraTermék

Három Lassan öt hónap telt el azóta, hogy befejeződött a Star Wars Skywalker-sagája (sokak legnagyobb megkönnyebbülésére és még többek bánatára). S három öt hónapnál jóval több idő telt el azóta, hogy utoljára foglalkoztunk a Csillagok háborúja-univerzum furcsa termékeivel.

56b0f372dd0895f4648b468c.gif

Most viszont enyhítünk valamicskét a blogunkat olvasó rajongók elvonási tünetein: következzen a Yodás hátizsák!

A hihetetlenül tág Star Wars-univerzum egyik emblematikus pillanata Luke Skywalker kiképzése - ezen folyamat egyik jelenetében a leendő Jedi lovag kénytelen hátán cipelni az egykori Jedi lovagot. Ezt idézi meg a leleményes vállalkozók által piacra dobott termékhordozó-segédeszköz, a Yodás hátizsák.

41oerijh--l_ac_sx425.jpg

Persze a kinézete nem vetekedhet az egykori filmkészítők által létrehozott bábfigurával vagy a számítógéppel rajzolt Yodával, de azért aki nem töltötte barlangban az elmúlt évtizedeket, valószínűleg tudni fogja, kiről is van szó.

style-wars-yoda-backpack-dailydarkside_blog_hu.jpg

Mint a fenti képen is látható, Yoda nagyon jól érzi magát gazdája hátán. Sajnos hátulütője a hátizsáknak, hogy pompás kialakítása miatt csak korlátozott mennyiségű és méretű étel-ital (vagy egyéb tárgy) helyezhető bele.

yoda-backpack-plush-2.jpg

Cserébe viszont akkor is a Dagobah-rendszer dzsungel-bolygójának mocsárvidékén érezhetjük magunkat, amikor éppen a metrót kell megosztanunk több tucat potenciális koronavírus-fertőzöttel utastársunkkal - vagy Coruscantra is képzelhetjük magunkat, a Jedi-templom tetejére amikor éppen átkelünk a zebrán. Vagy nem.

awesome-yoda-plush-backpack-xl.jpg

Vagy - mint a fenti képen is látható - akár Jedi-kiképzést is folytathatunk az erdő magányában.

A poszt ötletéért külön köszönet illeti szerkesztőségünk hölgy tagját, Miss Weavert!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása