Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Teleszkópos öngyújtó

2022. március 25. - FuraTermék

A FuraTermék Blogon már foglalkoztunk a mini és ez extra nagy méretű öngyújtókkal is, mai posztunkban pedig bemutatjuk nektek a helytakarékos változatot.

530199.jpg

Következzenek a teleszkópos öngyújtók!

A teleszkópos öngyújtót eredetileg kandallók begyújtására tervezték a boldog békeidőkben, s megalkotói minden bizonnyal úgy gondolták, hogy a legjobb megoldás a gyújtófejet elrejteni a gyújtó testében, hogy minél több helyet lehessen spórolni vele.

img_20220323_105049.gif

Így használat előtt nem kell mást tenni, mint a fejet kihúzni, meggyújtani, és már lehet is élvezni a romantikus téli esték otthoni melegét.

img_20220323_105130.gif

Mint azt a furcsa és nem furcsa termékek esetében is megszokhattuk, itt is megannyi színben juthatunk hozzá a tűzcsiholó segédeszközhöz: még a szivárvány színeinél is nagyobb választékban, mindenki legnagyobb örömére.

nevtelen_4.png

(Köz)szolgálati közlemény!

Természetesen az öngyújtó továbbra sem való gyerek vagy piromániás felnőtt kezébe!

Köszönjük!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása