Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Dinnyecsapoló készlet

2022. június 10. - FuraTermék

Elgondolkodtál már azon, mi lenne, ha fognánk egy hatalmas dinnyét, és miután jóízűen kiettük a belső részét, az egyben meghagyott dinnyehéjat italtárolónak használnánk?

nevtelen2_1.gif

Nos, mi sem, de szerencsére nem is kell, mert éppen ezért alkották meg a dinnyecsapoló készletet!

grgdinnyecsapolkszlet.jpg

A készlet nincsen túlbonyolítva: egy lékelőből és egy csapból áll, hogy könnyedén applikálhassuk a dinnyénkre - s hogy milyen italt töltsünk az így nyert hordóba? Az már csak rajtunk, a képzelőerőnkön és a pénztárcánkon múlik (a legpraktikusabb valamilyen gyümölcslevet egyébként, hogy a dinnye ne rontson sokat az ízen).

fs-kit-faucet-shank-watermelon-b3_3_09430_1590770475.jpg

A dinnyecsapoló készlet segítségével igazi "kettő az egyben" megoldásra tehetünk szert: miután megettük a szerencsés esetben finom dinnye-belsőt, még hosszú ideig használhatjuk a dinnye megmaradt földi porhüvelyét italtárolónak - nagy melegben persze ez a "hosszú idő" meglehetősen korlátozott, lévén a rothadási ütemnek nagyon jót tesz a harminc fok feletti hőmérséklet.

Tegyük hát hűtőbe az egészet!

grgdinnyecsapolkszlet5.jpg

Mivel rozsdamentes acélból készült a csap, elég csak elmosni, s egy újabb dinnye-tetemet használhatunk házilagos üdítőtároló hordónak a saját és vendégeink legnagyobb örömére.

178583-watermelon-keg-tap-b5_2_98892_1590769038.jpg

Ennél csúcsabb dinnyés orgiát már csak akkor tudnánk rendezni, ha kocka alakú görögdinnyéből alakítanánk ki dinnye-szeletelő segítségével "hordót", amibe aztán dinnye ízű üdítőitalt töltenénk, hogy azt megihassuk a dinnyés esernyőnk védelme alatt a medencében dinnyés úszógumiban lubickolva.

71vkcupdkxl_ac_sx569.jpg

Szerencsére a csomag tartalmaz egy igazán látványos használati útmutatót is, így még véletlenül sem ronthatjuk el a dinnye-lékelést és -feltöltést.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása